Referenties

Voor een groot deel van onze klanten werken wij al jaren. Er is in die tijd een goede relatie opgebouwd en wij weten met een half woord wat ze nodig hebben en welke richting ze op willen. Wij proberen echt een verlengstuk van uw organisatie te zijn en een duurzame relatie op te bouwen.

Hieronder vertellen een paar van onze klanten wat wij voor hen betekend hebben.

Een greep uit de branches waar we werkzaam zijn:

  • ICT/IT
  • Organisatie-/adviesbureaus
  • Productiebedrijven
  • Transport
  • Schoonmaak
  • Zorgsector (diensten en producten)
  • Overheid
  • Onderwijs
  • Groothandel
CardiXS (Venlo)

CardiXS is een leverancier van AED’s. Wij leveren aan bedrijven, sportscholen en instellingen.

Doral Media verzorgt voor ons de telefonische acquisitie waarbij het van groot belang is dat we kwalitatief goede leads ontvangen, zodat wij de prospect kunnen bezoeken en deze kunnen overtuigen van onze meerwaarde.

De samenwerking is uitstekend te noemen. Annemieke reageert snel, er is een goede feedback, kordaat en de samenwerking is professioneel plezierig te noemen. Tevens is het zo dat de routeplanning goed wordt gecheckt en dat helpt enorm in de dagelijkse praktijk.

Wij zijn tevreden over de gescoorde leads, die al vaak tot een opdracht hebben geleid. Het is voor ons duidelijk dat we samen op het goede spoor zitten waarbij meer succes een haalbaar doel is.

Ik kan een samenwerking met Doral Media, Annemieke en haar team dan ook van harte aanbevelen.

Leo Hachmang

Salesmanager, CardiXS – it’s not heart to be safe!

Nedap Healthcare (Groenlo)

We werken al langere tijd met Doral Media. Natuurlijk vragen we ons periodiek af of een afspraken buro een goed en effectief middel is om afspraken te genereren. Doral Media weet ons toch iedere keer weer te overtuigen om een nieuwe ronde in te gaan. Dit doen zij door hun gestructureerde en vasthoudende wijze van werken. Door de volledige aandacht te leggen op de te maken afspraken weten ze onze potentiële klanten te verleiden tot het maken van een afspraak. En dit op een professionele en niet irriterende wijze.
Onze doelgroep heeft zo het idee dat ze met een medewerker contact hebben in plaats van een afspraken buro. Zo weet Doral media zich op te stellen als een verlengstuk van onze organisatie.

Nedap ONS ondersteunt het gehele zorgproces voor de VV&T sector.

John Rumpole

Nedap Healthcare

Gronfa Procestechniek (Zutphen)

Gronfa Procestechniek is een klein bedrijf dat opereert in een nichemarkt: fabricage van mengers en afvulmachines voor de procesindustrie. De procesindustrie zelf is bijzonder breed, te denken valt aan de productie van zalfjes tot ruitenwisservloeistof, van zware chemicaliën tot mayonaise. Ziehier een lastige combinatie, waarbij zowel technische kennis als inzicht in de industrie en markt onontbeerlijk zijn. Gronfa Procestechniek wil daarbij altijd flexibel en klantgericht zijn, zodat er in de praktijk nauwelijks tijd is om op zoek te gaan naar nieuwe klanten. En zo zijn wij bij Doral Media terecht gekomen. Natuurlijk was de opstart lastig.

En natuurlijk zijn we in al die jaren wel eens bij een prospect geweest waar we eigenlijk niet veel te zoeken hadden. Maar daar tegenover staat dat er vooral veel nuttige afspraken geweest zijn, en belangrijker, waar ook concrete orders uit zijn voortgekomen. En zonder Doral Media zouden we die klanten nu niet gehad hebben. Ze hebben kennis genomen van onze producten en hebben zich ingeleefd in de denkwereld van onze klanten en zijn op die manier in staat geweest om zinvolle afspraken te maken voor ons bedrijf. En daarom zouden wij Doral Media van harte willen aanbevelen.

Eric Schop

Sales Engineer, Gronfa Procestechniek

A&M Impact Internetdiensten (Doetinchem)

Doral Media heeft ons bedrijf OnderwijsApps erg goed geholpen met het in de markt zetten van onze internet applicatie. Zij hebben de Onderwijs markt op 2 verschillende manieren aangevlogen, namelijk via de schoolbesturen en administratiekantoren. Ze verzamelden de juiste contactpersonen en maakte direct afspraken voor ons. Zo zijn we het hele land doorgegaan en hebben we ons bedrijf en onze producten op de kaart gezet. De lijnen waren altijd kort en de afspraken waren top!

ing. Arno ten Hagen

directeur, a&m impact internetdiensten

Ook iets voor u?

Wilt u weten wat wij in uw branche kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

12 + 1 =