Over ons

Wij zijn een verlengstuk van jouw sales- en marketing. Samen zorgen wij voor een structurele en onderbouwde benadering van de markt met als doel: jouw organisatie te laten groeien.

Offerte aanvragenContact

De mensen achter Doral Media

Doral Media bestaat al sinds 2007, opgericht door Annemieke Dorenbos. Door het inlevingsvermogen in de klant en de dienst/product dat vermarkt wordt en de passie voor het vak, heeft Doral Media vanaf het begin bijdragen aan de groei van vele bedrijven.

Door mee te gaan met alle ontwikkelingen wordt naast traditionele telemarketing ook gebruik gemaakt van de online mogelijkheden om in contact te komen met prospects en ze ‘warm’ te maken voor jouw product/dienst. Deze unieke combinatie zorgt voor een hogere conversie bij het nabellen. 

Grondige voorbereiding

Omdat onze vaste team van telemarketeers bellen uit naam van jouw bedrijf, worden zij grondig getraind voordat ze gaan bellen. Bij de training richten wij ons op kwaliteit en niet kwantiteit wat bij veel andere bureaus wel is.

“Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken” – dit nemen wij heel serieus.

Annemieke Dorenbos

Algemeen directeur

Oprichter en algemeen directeur van Doral Media. Ruime ervaring in het bedrijfsleven en non-profit organisaties. Inleven in wat de klant wil staat bij Annemieke centraal. Vanuit haar opleiding psychologie weet ze precies hoe de telemarketeers opgeleid en gecoached kunnen worden.

Irma Scheerder

Office Manager

Als ervaren telemarketeer en specialist op het gebied van gesprekstechnieken, werkt zij als supervisor van de telemarketeers.
Daarnaast ondersteunt zij de directie bij haar taken.

Irma werkt van maandag t/m donderdag van 09.00-12.30 uur.

Brigitte Wijnbergen

Online Marketeer

Met ervaring in verschillende sectoren in zowel B2B als B2C is Brigitte een all round marketingspecialist. Vanuit een praktische aanpak worden campagnes opgezet en uitgevoerd, waarbij beeld en tekst optimaal op elkaar afgestemd worden.