Doral Media staat voor kwaliteit

De mensen achter Doral Media

Doral Media bestaat al sinds 2007, gestart door Annemieke Dorenbos. Als telemarketingbureau heeft Doral Media bijgedragen aan de groei van vele bedrijven.

Elke klant, elk project, wordt vanuit dezelfde passie en visie benaderd.

Uw visitekaartje

Wij trainen onze telemarketeers op kwaliteit en niet kwantiteit. Want zij vertegenwoordigen uw organisatie als zij bellen vanuit uw naam. “Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken” – dit nemen wij heel serieus.

Annemieke Dorenbos

Annemieke Dorenbos

Algemeen Directeur

Oprichter en algemeen directeur van Doral Media. Ruime ervaring in het bedrijfsleven en non-profit organisaties. Inleven in wat de klant wil staat bij Annemieke centraal. Vanuit haar opleiding psychologie weet ze precies hoe de telemarketeers opgeleid en gecoached kunnen worden.
Irma Scheerder

Irma Scheerder

Office Manager

Als ervaren telemarketeer en specialist op het gebied van gesprekstechnieken, werkt zij als supervisor van de telemarketeers.
Daarnaast ondersteunt zij de directie bij haar taken.

Irma werkt van maandag t/m donderdag van 09.00-12.30 uur

Telemarketeers

Telemarketeers

Specialisten

Een vast team van afsprakenspecialisten met jarenlange ervaring in diverse branches.

Persoonlijk en afgestemd

Wij werken niet met een vast belscript, het script dat we opstellen is een leidraad. Onze telemarketeers acquireren op een actieve en persoonlijke manier. Er wordt geluisterd naar wat de ander te vertellen heeft en peilen op die manier de behoefte. Door deze persoonlijke en op de prospect afgestemde aanpak wordt meer dan gemiddeld de interesse gewekt en kansen gecreëerd wat leidt tot een bezoekafspraak. Want dat is wat uiteindelijk het meest effectief is: een face-to-face gesprek tussen de prospect en uw accountmanager.